۱-اسفنج خشک
اگر قصد دارید اسفنج آشپزخانه خود را عاری از باکتری کنید، ماکروویو گزینه مناسبی است اما هیچگاه زمانی که اسفنج خشک است آن را در ماکروویو قرار ندهید.
انرژیهای ساطع شده توسط ماکروویو باید توسط چیزی همچون آب یا چربی جذب شوند و اگر چنین اتفاقی نیفتد انرژیهای دفع شده ممکن است باعث آتش گرفتن اسفنج شود.
۲-مواد غذایی در ظروف فلزی
اگر قصد دارید مقداری از شام گذشته را با ماکروویو گرم کنید باید حتما از این نکته اطمینان حاصل نمایید که در ظرف فلزی قرار نداشته باشد.از آن جایی که جامد بودن فلز بیشتر از مواد غذایی است هنگامی که مایکروویو شروع به گرم کردن میکند،ارتعاشات فلز بیشتر است،چون هیچ جایی برای حرکت مولکول ها نیست میتواند سبب آتش سوزی شود.
۳-تخم مرغ با پوسته سالم
هیچگاه تخم مرغهای سالم را در مایکروویو قرار ندهید،بخار آب موجود در تخم مرغ سالم هنگام گرم شدن چون جایی را برای حرکت ندارند .میتواند باعث انفجار تخم مرغ شود.البته اگر پوسته تخم مرغ کمی ترک خورده باشد دیگر چنین اتفاقی نمیافتد.
۴-فویل آلومینیومی
فویل آلومینیومی میتواند سد خوبی مقابل انرژیهای مایکروویو باشد.اگر قصد استفاده از این فویلها را دارید میتوانید از تکه های کوچک استفاده کنید اما مطمئن شوید آنها را صاف در مایکروویو قرار داده اید،زیرا تکه های مچاله شده فویل خطرناک است و موجب آتش سوزی میشود.
۵-خشک کردن سبزیجات
اگر میخواهید یک دسته سبزیجات را خشک کنید مطمئناً مایکروویو خطرناکترین گزینه ممکن است ،گیاهان رطوبت زیادی ندارند.بنابراین هنگامی که در مایکروویو قرار میگیرند ،میتوانند باعث آتش سوزی شوند.
۶-ظروف پلاستیکی
قرار دادن ظروف پلاستیکی که روی آنها عبارت microwave
safe درج نشده باشد،درمایکروویو امری کاملا اشتباه است
گرم شدن غذاهای چرب در مایکروویو میتواند دمای ظرف را به شدت افزایش دهد و باعث مشکل آفرینی شود.
۷-کیسه کاغذی مواد غذایی
وزارت کشاورزی ایالات متحده اعلام کرده است که کیسه های کاغذی قهوهای که برای نگهداری بعضی از مواد غذایی استفاده میشوند،هنگام قرارگرفتن در مایکروویو میتواند منجر به آتش سوزی و انتشار گازهای سمی شود.
۸-لباس
در یک روز زمستانی مطمئنا گرم کردن جورابهایتان در مایکروویو قبل از بیرون رفتن از خانه وسوسه انگیز به نظر میرسد.
اما بهتر است دست نگه دارید چون ممکن است با این کار یک آتش سوزی بزرگ به پا کنید.











